Facts

Navn

Flemming Kolbye

Fødselsdato

18. juli 1980

Uddannelse

IT-ingeniør, B.Sc.

Nuværende arbejdsplads

Danske Bank, Corporate Development

Tidligere arbejdspladser

Xstream Webcasting Solutions ApS

BiQ ApS

SATech.dk ApS

NetGroup A/S

Referencer

Herunder finder du beskrivelser samt henvisninger til en række af mine referencer.

 

Børsen WebTV

Hos Xstream Webcasting Solutions ApS udviklede jeg det Content Management System som Dagbladet Børsen i dag anvender til udgivelse af on-demand video og livestreaming i deres WebTV. Jeg har desuden stået for implementeringen af al funktionalitet i front-end delen efter Dagbladet Børsens ønsker.

kolbye.net

kolbye.net er mit eget domæne. Her har jeg stået for det grafiske layout, samt al HTML og PHP kode.

Onside TV

Hos Xstream Webcasting Solutions ApS udviklede jeg det Content Management System som Viasat/TV3 i dag anvender til udgivelse af videoklip i Onside TV. Jeg stod desuden for udviklingen af reklamemodulet som var det første af sin slags i Danmark.

SATech.dk ApS - Webshop

Jeg har stået for alle aspekter i opbygningen af SATech.dk ApS' hjemmeside. Siden er lavet i SiteCreator og inkluderer både Content Management og Shopmoduler. Siden vedligeholdes nu af SATech.dk ApS selv.

SATech.dk ApS - IT-support

Jeg har også stået for opbygningen af hjemmesiden for SATech.dk ApS' IT-support afdeling. Her har jeg lavet for det grafiske layout samt al HTML kode.

SiteCreator

For SATech.dk ApS har jeg lavet SiteCreator, som er et webbaseret værktøj til udvikling, publicering og vedligeholdelse af hjemmesider. Jeg har designet og implementeret hele systemet, samt stået for det grafiske layout. Jeg har desuden udviklet både Content Management og Shopmoduler til systemet.